De wereld staat nog steeds op zijn kop. Gelukkig komt het bedrijfsleven langzaamaan weer wat op gang. En daarmee natuurlijk ook het aantal schades. Nu mogen wij absoluut niet klagen; ook in tijden van corona is ons werk gewoon door gegaan. Nou ja, gewoon? We hebben ons proces natuurlijk wel aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Zo is de eerste visuele inspectie van schadegoederen nagenoeg altijd via videobellen. Daarna pas stappen wij in de auto, ongeacht de locatie. Ter plekke wordt de partij beoordeeld, natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter afstand-regel. En die geldt ook als wij de schadegoederen komen ophalen. Zaken als mondkapjes, handschoenen, afzetlinten en desinfecterende handgel maken tegenwoordig onderdeel uit van de standaard uitrusting die zich in onze auto’s bevindt.

Kooistra Opkopers koopt in de gehele Benelux en in Duitsland allerhande schadepartijen op die voortkomen uit brand-, water- en transportschades. Verkoop geschiedt via eigen kanalen (fysieke winkels of onze eigen groothandel) en – vooral in deze tijden van corona – veilingen. Natuurlijk zullen wij speciale restricties altijd respecteren. Want met bijna 50 jaar ervaring en een consciëntieus, integer en gedreven team kunt u ervan op aan dat de inkoop netjes afgewikkeld wordt. Wilt u een schadepartij aanbieden? Bel of app Ymo Kooistra op 06 53 12 92 92. Mailen kan natuurlijk ook: ymo@kooistraopkopers.nl.

Nu ook ontruimingen
Wij maken gelijk even van de gelegenheid gebruik om een nieuwe activiteit aan te kondigen: Nieuw in ons dienstenpallet is namelijk het verzorgen van ontruimingen, waarbij wij tevens een aanbieding doen om de nog bruikbare inboedel of inventaris op te kopen. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Ymo.