Veilingen

Al jarenlang verkopen wij onze goederen met veel succes via onze eigen groothandel en onze Restpost-winkels in Dokkum. Tegenwoordig zetten we echter steeds vaker een veiling in om goederen te verkopen. Het voordeel hiervan is dat iedereen kan meebieden, ongeacht de vestigingsplaats. Zijn er daarentegen verkooprestricties waardoor de goederen buiten een bepaalde regio verkocht moeten worden, dan verkopen we de partij natuurlijk niet via een veiling.

Dat doen we nu eigen veiling platform voor particulieren en handelaren. Op onze veilingsite RPA Auctions is genoeg te bieden.

RPA auctions

RPA Auctions
Achter onze veilingsite schuilt veel ervaring. Een team van ervaren medewerkers met tientallen jaren expertise in de verkoop van zowel nieuwe producten als retourproducten en faillissementspartijen via online veilingen op de bekende grote Nederlandse veilingsites.

Door de ervaring met online veilingen en de verkoop van producten zag het team een nieuwe kans voor een eigen veilingsite tussen de bestaande populaire veilingsites op het internet! Online veilen kan makkelijker, beter en betrouwbaarder. Het resultaat is deze nieuwe veilingsite waar je gemakkelijk en tegen een lage prijs mee biedt op het aanbod van producten. Onze veilingen wisselen elke dag en zijn zeer divers. Zo vind je bij ons de beste en meest betrouwbare faillissementen veilingen, elektronica veilingen, kleding veilingen maar ook tuinmeubel veilingen en meer.