Nu geopend met de grootste collectie Goose-Craft uit faillissement

Bezoek het hart van Dokkum voor een nieuwe shopervaring bij Fancy Finds Fashion Outlet. Voor een beperkte periode openen we onze deuren in het sfeervolle centrum van Dokkum, waar we de grootste collectie Goose-Craft kleding presenteren tegen onweerstaanbare outlet prijzen.

Deze collectie, verkregen uit een faillissement, biedt zowel inwoners van de regio als toeristen de kans om hoogwaardige Goose-Craft kleding en schoenen te bemachtigen – en dat voor een fractie van de prijs. Liefhebbers van leer en mode met een rebelse twist kunnen hun hart ophalen met het uitgebreide assortiment, dat traditionele vakmanschap met moderne modetrends combineert.

Liefde voor leer

Sinds 2006 staat Goose-Craft bekend om haar liefde voor leer en is het bekende merk uitgegroeid tot een volwaardige kleding- en schoenenlijn. Elk stuk in de collectie is ontworpen voor de verborgen rebellen, met oog voor duurzaamheid en stijl.

Grootste collectie Goose-Craft kleding

Mis deze kans niet om ook een item uit de grootste collectie Goose-Craft kleding in huis te halen. Kom naar Dokkum voor en maak van jouw dagje shoppen een koopjesavontuur. Onze winkel in de Hoogstraat is geopend van donderdag tot zaterdag.

Meer info vind je op onze eveneens tijdelijke Facebookpagina of Instagram account:

Fancy Finds Fashoin Outlet zoekt enthousiaste teamleaden die de harten van koopjesjagers en modeliefhebbers sneller laten kloppen!

Ben je net zo gepassioneerd over mode en kwaliteit als wij? Geen poespas, gewoon goed werk leveren en elke klant blij maken. Klinkt dat als jou? Kom bij ons team, bel ons of stuur een WhatsApp: ct en kom werken in onze winkel

#personeelgezocht #modeenthousiastelingen #goosecraft

Meer weten over onze nieuwe winkel?

Ben je net zo gepassioneerd over mode en kwaliteit als wij? Geen poespas, gewoon goed werk leveren en elke klant blij maken. Klinkt dat als jou? Kom bij ons team, bel ons of stuur een WhatsApp: 0653808100 en kom werken in onze winkel.

#personeelgezocht #modeenthousiastelingen #goosecraft

 

Openingstijden

  • Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Adres en contactgegevens

Hoogstraat 11-17 Dokkum
T + 31 519 294433 of + 31 6 53808100
E-mail: info@kooistraopkopers.nl

Onze winkel is telefonisch niet bereikbaar, loop daarom binnen zodra we geopend zijn!