Studenten bijbaan: word e-commerce expert

Hey daar!

Ben jij een student die graag wat extra geld wil verdienen en ook nog eens handig is met online platforms? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou! Kooistra Opkopers is op zoek naar enthousiaste studenten die ons team willen versterken en willen ondersteunen met het online plaatsen van de opgekochte producten.

Over ons: Bij Kooistra Opkopers zijn we gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van allerlei soorten producten. Van elektronica tot meubels en van kleding tot boeken, wij zijn altijd op zoek naar waardevolle items!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het plaatsen van onze producten op verschillende online kanalen. Je zorgt ervoor dat de items op de juiste manier worden gepresenteerd, met aantrekkelijke foto’s en duidelijke beschrijvingen. Je werkt nauw samen met ons team om ervoor te zorgen dat de producten snel en efficiënt online worden geplaatst. Ook zorg je ervoor dat de producten naar onze klanten verzonden worden.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een enthousiaste student met affiniteit voor online platforms.
  • Je hebt oog voor detail en zorgt voor aantrekkelijke productpresentaties.
  • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in een team.
  • Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken.
  • Ervaring met online verkoopplatforms is een pré, maar geen vereiste.

Wat bieden wij jou?

  • Een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je studie.
  • Een informele en gezellige werksfeer met leuke collega’s.
  • De mogelijkheid om je online marketing- en verkoopvaardigheden verder te ontwikkelen en e-commerce specialist te worden.

Klinkt dit als de perfecte bijbaan voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Stuur je motivatie naar werken@kooistraopkopers.nl of app naar 0653808100 We kijken ernaar uit om van je te horen!

Let op: Deze vacature is alleen bedoeld voor studenten. Sollicitaties van professionals worden niet in overweging genomen.

Groetjes,
team van Kooistra Opkopers